Bedrijfsarts ZZP

About the Employer
Salary Indication
Marktconform

Job Description

Ben je een ervaren Bedrijfsarts? Wil jij je verder specialiseren in een werkomgeving waar klantaffiniteit, sectorspecialisatie en integrale aanpak van preventie en verzuim voorop staan? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Waar ga je werken? Onze opdrachtgever helpt ondernemers en werknemers om gezond, veilig en duurzaam te werken. Hierin zijn zij sectorspecialist voor de agrarische en groene sector. Zij is ervan overtuigd dat de combinatie van sectorspecialisatie èn integrale aanpak van preventie en verzuim tot de beste resultaten leidt. In de praktijk werken preventieadviseur, bedrijfsarts en re-integratieadviseur samen in één klantteam, volgens hun kernwaarden klantgericht, betrouwbaar, kwaliteit en innovatief. Zij is als gecertificeerd arbodienstverlener landelijk werkzaam in de agrarische en groene sector. Een innovatieve dienstverlener met veel kennis en kunde op het gebied van preventie, verzuim, veilig werken en duurzame inzetbaarheid.

Wat ga je doen?

 • Je bent medisch inhoudelijk verantwoordelijk voor het werkhervattingsproces van arbeidsongeschikte werknemers. Je werkt hierin samen met de re-integratieadviseur.
 • Je adviseert werkgevers en werknemers om de terugkeer naar werk te bevorderen.
 • Je draagt bij aan het opbouwen en onderhouden van een goede en duurzame relatie met hun opdrachtgevers.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel verzuimbegeleiding als preventietaken
 • Je preventietaken zijn gericht op het voorkomen van beroeps gebonden aandoeningen en het behoud van duurzame inzetbaarheid, zoals het preventiespreekuur en het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) De uitvoering van de verzuimbegeleiding en re-integratie vindt plaats in samenwerking met de reintegratie adviseur en de verzuimdeskmedewerker en bestaat onder andere uit het spreekuur verzuimbegeleiding volgens wet Poortwachter, contact met werkgever, uitvoering van Sociaal Medisch Team overleg (SMT), het inzetten van re-integratieactiviteiten en het signaleren en preventie van beroepsziekten
 • Je bezoekt bedrijven in het kader van preventieadvisering en/of verzuimbegeleiding
 • Je voert zowel regio- en sectoractiviteiten uit, zoals het ontwikkelen en onderhouden van specifieke sectorkennis en het aanhalen van regionale contacten met bedrijven, de sector en zorgverleners

Wie ben jij?

 • Je hebt een opleiding tot bedrijfsarts dan wel door werkervaring verkregen vergelijkbaar niveau.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis van sociale zekerheid en private verzuim- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
 • Je hebt affiniteit met de agrarische en groene sector.
 • Je bent klantgericht, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent praktisch, integer, betrouwbaar, accuraat en in staat om conform de wetgeving met privacygevoelige informatie om te gaan.
 • Je werkt zelfstandig en in teamverband, hebt coachende - en adviesvaardigheden.
 • Je hebt een pro-actieve houding.

  Wat bieden zij jou? -Een uitdagende, veelzijdige functie op het grensvlak van operatie en commercie. -Een leuke, enthousiaste werkomgeving met veel afwisseling. -Een prima uurtarief (ZZP). -Een gedegen inwerkprogramma waarbij je de gelegenheid krijgt om kennis te nemen van de vele facetten van het vakgebied en de verschillende sectoren. -Aantal uren in overleg.

Interesse Herken jij jezelf in de vacature beschrijving en beschik jij over bovenstaande competenties, dan is de functie van Bedrijfsarts de baan voor jou. Solliciteer dan meteen.For more info or to apply now, contact David de Vries:
david@polymathgroup.nl
+31 6 134 60 664