Freelance Back-end Developer

About the Employer
Salary Indication
55 euro per uur

Job Description

Over het bedrijf

Samenwerken in een multidisiplinair team van creatievelingen. gespecialiseerd in strategie, design, tech en video.

Dagelijks wordt er aan projecten gewerkt waarbij alle skills worden gecombineerd. Weten we niet hoe iets werkt, leren we het. Als iets niet bestaat, maken we het. Zo creëren we samen met onze klanten verrassende digitale ervaringen en bouwen we aan merken waar je niet omheen kan.

Als Back-end developer denk je mee aan het begin van processen. Wat is voor de klant en de gebruiker de beste oplossing? Wordt het een website, app, platform of toch wat anders? Jij weet hoe jij een project kan opleveren, van begin tot eind.

Back-end Developers weten als geen ander dat er altijd een oplossing is voor een probleem. Daarom gaan ze nooit problemen uit de weg.

Platformen bouwen stopt nooit, websites blijf je doorontwikkelen en optimaliseren. Projecten kunnen een doorlooptijd van een half jaar of langer hebben. Daarnaast kunnen andere applicaties door jou binnen een week worden neergezet.

Dit alles doe je in een team of je levert zelfstandig een product op voor een mix van uiteenlopende klanten. Jij zet jouw kennis in om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor onze klant. Deelt kennis met jouw collega’s om zo elkaar en het werk, een hoger niveau te bereiken.

Het bedrijf is een jong en creatief bureau en zet zich in om samen met onze klanten prachtig werk te verrichten. De developer die wij zoeken weet van aanpakken, durft kansen te pakken, te leren, te inspireren en te proosten op de vrijdagmiddag.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Developer
  • Ruime ervaring met PHP en frameworks zoals Laravel
  • Ervaring met GIT versiebeheer
  • Een proactieve houding en communicatieve vaardigheden

Wat bieden ze:

  • Een fulltime functie van 32 tot 40 uur met flexibele werktijden
  • Een open cultuur waar jij jezelf kan zijn
  • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met kansen om te doen waar jij goed in bent
  • Een grote diversiteit van opdrachtgevers
  • Werkplek op loopafstand van Leiden CS en de Leidse binnenstad


For more info or to apply now, contact David de Vries:
david@polymathgroup.nl
+31 6 134 60 664