Freelance Front-end CSS developer

About the Employer
Salary Indication
€ 55 per uur

Job Description

De beste ondernemers zetten een crisis om in mogelijkheden, en dat is precies waarom het bedrijf werd opgericht in 2020: om bedrijven wereldwijd te voorzien van een oplossing om virtuele branded events te hosten die engageren, inspireren en entertainen.

Ons digitale evenementenplatform onderscheidt zich als een van de weinige oplossingen die het midden houdt tussen off-the-shelf oplossingen en maatwerk van bureaus. Het bureau is in staat om snel nieuwe applicaties te implementeren in de huisstijl van onze klanten met ingebouwde functionaliteit voor het hosten van interactieve livestreams, breakout sessies, gamification, platform-brede messaging en nog veel meer.

De mogelijkheden

Het platform is gebouwd op Laravel (back-end) en Vue.js (front-end), maar we zijn specifiek op zoek naar een frontend developer met goede communicatieve vaardigheden die ons kan helpen met het aanpassen en stylen van de CSS van de event platforms die we inzetten voor grote merken.

Elke keer dat we een nieuwe premium klant binnenhalen, hebben we jouw hulp nodig bij het vertalen van de merkbeleving van onze klanten naar een volledig functioneel, mobiel responsief en gebruiksvriendelijk virtueel event platform.

Om je werklast interessant te houden, zal er veel gelegenheid zijn om klantgericht werk af te wisselen met roadmap ontwikkeling.

Alleen al in de afgelopen 3 maanden hebben we ons eigen Gamification-systeem ontworpen, een leaderboard voor bezoekers, een digitale fotobooth, on-platform Tetris- en Pac-man-spellen, een rad van fortuin en nog veel meer.

Verantwoordelijkheden

 • Werk samen met onze Project Managers om nieuwe Premium applicaties te stylen (CSS) volgens in-house of klantontwerpen.
 • Bouwen van cutting-edge nieuwe roadmap functies die worden uitgerold naar al onze bestaande klanten, waaronder F500 internationale merken.
 • Bijdragen aan interessante product uitdagingen, zoals het helpen om een deel van onze business om te zetten in een self-service SAAS product.
 • Een sparringpartner zijn voor onze client-facing teams, maar ook senior leadership ondersteunen bij het uitvoeren van de productvisie.

Waar we naar op zoek zijn

 • Minstens 5 jaar werkervaring als Frontend Developer
 • Ruime ervaring met CSS/SCSS en Bootstrap
 • Ervaring met Javascript, Vue.js of PHP zou een voordeel zijn, omdat het je helpt om het onderliggende product te begrijpen
 • Ervaring met GIT versiebeheer
 • Je werkt proactief en je hebt sterke communicatieve vaardigheden
 • Een achtergrond in (tech/software) startups is een pré
 • Waarom je deze opdracht zou moeten overwegen! Directe impact hebben op de productontwikkeling van een platform dat door honderdduizenden gebruikers per maand wordt gebruikt. Omring jezelf met een team van senior ontwikkelaars, ontwerpers en technische adviseurs in ons huidige team. Werk deels remote en deels in de stad Leiden!


For more info or to apply now, contact David de Vries:
david@polymathgroup.nl
+31 6 134 60 664