Front-end developer - Web Performance

About the Employer
Salary Indication
5500 - 6500

Job Description

Ben jij een front-end developer met een passie voor web performance? Wij zijn op zoek naar een ervaren web developer die wilt bijdragen aan het leveren van nieuws, media en entertainment.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een nieuw en jong digital agency, maar met een zeer ervaren team. We zijn een startup binnen een groter netwerk van bedrijven, een collectief met de beste bureaus van Nederland. Het bedrijf gelooft in specialisme en uitblinken in je eigen vakgebied. Dat doen we met meer dan 350 specialisten.

We creëren de beste ervaringen voor de gebruikers van verschillende nieuwsmerken. Je wordt onderdeel van een team en zult je vooral richten op web performance.

Wat je gaat doen?

Je komt te werken voor grote klanten met meerdere websites en miljoenen gebruikers. Je bouwt web frontend features voor onze klanten terwijl je altijd streeft naar de beste code kwaliteit en het toepassen van beveiligingsmaatregelen.

Je belangrijkste taken zijn:

ontwerpen, coderen, testen, implementeren, implementeren van nieuwe features en het doen van de dagelijkse werkzaamheden van de websites van onze klanten. Hierin voer je performance audits uit en verbeter je iedere dag de web performance.

Je identificeert knelpunten en verbetert het systeem om het robuuster, schaalbaarder en vloeiender te laten werken.

Wie je bent

Voor deze positie verwachten we eerder een niveau van volwassenheid dan jaren ervaring. Van nature vragen stellen en proactief suggesties geven om te kijken waar je waarde kunt toevoegen. We zoeken iemand die graag initiatief neemt met een samenwerkende houding. Ook heb je:

  • Passie voor Web Performance
  • Kennis van developer tools - Pagespeed
  • Kennis van testing tools - RUM & Synthetic
  • Hebt 3 jaar ervaring met React, Next, NodeJS, HTML5 & (S)CSS, Webpack en GIT/Bitbucket.
  • Ervaring met Typescript en geautomatiseerd testen.
  • Het zou een pré zijn als je hebt gewerkt met AWS of React Native.
  • Je hebt gewerkt in een Agile (LESS) omgeving en enige ervaring met Test Driven Development.


For more info or to apply now, contact David de Vries:
david@polymathgroup.nl
+31 6 134 60 664