Product Owner

About the Employer
Salary Indication
Marktconform

Job Description

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties en richt zich voornamelijk op technische- en bouwbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan API-koppelingen tussen partners of rekentools.

Wil jij volledige autonomie en ownership over je werk? Werk je graag aan nieuwe en unieke projecten met de nieuwste tools? Bij dit bedrijf zit je zelf met de klant aan tafel om zijn wensen in kaart te brengen en de gewenste applicatie te ontwikkelen. Met je collega's werk je in een zelfsturend team en heeft iedereen inbreng. Het bedrijf werkt Agile, in sprints van 2 tot 3 weken.

Binnen het bedrijf is er een informele sfeer en krijg je ruimte om jezelf door te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Wat ga je doen?

Als Product Owner ben je de schakel tussen de klanten en het team van developers; je bewaakt overzicht, communiceert actief met alle stakeholders en stuurt collega developers aan. Je zorgt dat alles volgens plan en budget verloopt. Voorafgaand aan elke sprint stem je af met de klant wat er die sprint wordt gerealiseerd. Naast de focus op de inhoudelijk sprintdoelen, ben je een relatiemanager en vind je makkelijk je weg in het contact met klanten en weet jij met je inlevingsvermogen de wensen van de klant in een product door te vertalen.

Wie ben jij?

Je bent communicatief, leergierig en hebt een groot gevoel voor ownership. De spin in het web van onze organisatie jij houdt proactief stakeholders en management in de organisatie op de hoogte van wijzigingen in prioriteit, releaseplanning en product. je wordt enthousiast van een dynamisch IT-domein Je hebt HBO of WO werk en denkniveau en blijft graag leren

Wat bieden wij:

  • Een fijne werkplek in het centrum van Amersfoort;
  • Laptop & koptelefoon van de zaak;
  • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Dagelijks een uitgebreide lunch;
  • Pensioenregeling;
  • Leuke, betrokken collega's;
  • Spotify Premium-abonnement;
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen;


For more info or to apply now, contact David de Vries:
david@polymathgroup.nl
+31 6 134 60 664