Web / Front-end Developer

About the Employer
Salary Indication
Marktconform

Job Description

Wat ze doen

De droom van onze opdrachtgever is een emissieloze wereld. Dat wil zeggen: geen uitstoot van schadelijke stoffen maar schone lucht. Met hun passie voor elektrisch vervoer en IT willen ze daaraan bijdragen.

In 2030 rijden er 2 miljoen elektrische auto’s in Nederland die voorzien moeten zijn van voldoende publieke en private laadinfrastructuur. Datagestuurde planning en uitrol zijn van belang om de juiste laadoplossing op het juiste moment op de juiste locatie te plaatsen. Met slimme algoritmes, GIS technologie, automatisering en API koppelingen worden ambitieuze klimaatdoelstellingen werkelijkheid. Bij het bedrijf bieden zij de publieke en private sector een marktpartij onafhankelijk en toekomstbestendig totaalpakket van Software as a Service-oplossingen.

Onze opdrachtgever is een strategisch adviesbureau dat vanuit Amsterdam wereldwijd werkt aan het versnellen van duurzame mobiliteit.

Wat ze zoeken

Je vindt het leuk om mee te bouwen aan het groeiende portfolio van SaaS-producten die de transitie naar emissieloos vervoer versnellen. Je hebt ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties en kunt gebruiksvriendelijke frontends bouwen en deze m.b.v. APIs koppelen aan back-ends. Je denkt mee vanuit klantperspectief en kan goed samenwerken met developers van andere disciplines zoals GIS, workflow en cloud. Je hebt ervaring met agile werken en kunt op basis van functionele wensen die je van de product owner ontvangt, technische oplossingen bedenken en bouwen. Je kunt de voor- en nadelen van bepaalde technische oplossingen uitleggen en je kan goed schakelen tussen diverse projecten. Dit alles doe je op HBO+ werk- en denkniveau.

Stevige ervaring vereist in:

  • Javascript (Vue framework + Lambda functies), SCSS.

Ervaring met onderstaande is een pré:

  • Netlify (hosting + deployment proces + Lambda + Netlify Dev)
  • Microsoft Azure (Kubernetes Service)
  • API Development
  • FaunaDB (FQL)
  • Auth0 (authenticatie)
  • Mapbox
  • Python
  • Cafeïne

Jij krijgt

Ze bieden jou een dienstverband van 32 tot 40 uur per week aan, het aantal exacte uren in overleg te bepalen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg jij de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en ons bedrijf verder uit te bouwen. Zij zijn een adviesbureau met een groeiende IT-tak die kwaliteit levert en een betrouwbare partner voor haar klanten is. Een hecht team van circa 20 collega’s die elkaar iedere dag uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Ze zijn scherp en eerlijk naar elkaar, want we geloven dat we alleen op die manier tot het beste resultaat komen. Dat heeft ervoor gezorgd dat zij het nummer 1 adviesbureau zijn in de sector. Natuurlijk zijn er ook legendarische uitjes. Denk aan: zeilen bij Muiden, stappen in Antwerpen, een weekend skiën in de Alpen of een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel.For more info or to apply now, contact David de Vries:
david@polymathgroup.nl
+31 6 134 60 664