Polymath Group Recruitment Agency

  • The Netherlands

About Us

De Polymath Group beschikt over ruime ervaring op het gebied van Recruitment, Sales, Marketing en Software Development. Ben je op zoek naar een geschikte werknemer maar heb je moeite om deze te vinden? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar een baan? Wij helpen je bij het zoeken naar een baan die goed bij je past. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij de Polymath Group staat kwaliteit voorop. De juiste persoon op de juiste plek krijgen is onze passie. Hierbij werken wij altijd vanuit 2 kernwaarden: Enjoy & Improve.

David de Vries heeft jarenlange praktijkervaring op het gebied van Marketing & Sales. Daarnaast is hij medeoprichter van meerdere IT producten waaronder sponsormeter.com en sitegeny.com. Binnen de Polymath Group is David werkzaam als consultant in de domeinen Marketing, Sales en IT.

06 - 134 60 664
david@polymathgroup.nl

Marco Buijs is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit in het IT-domein binnen de Polymath Group. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Software Development en is betrokken bij het screening proces van kandidaten.

06 - 81 2828 50
marco@polymathgroup.nl

Bas Rapstok heeft een achtergrond in verzekeringen waarin hij als Accountmanager/Adviseur jarenlang actief is geweest. In 2017 heeft hij Banen van Morgen opgericht om opdrachtgevers en kandidaten te ontzorgen en bij elkaar te brengen. Zijn aandachtsgebied is de sector ‘financiële dienstverlening’ met banen in Finance, HR, administratie en Marketing. Daarnaast werkt hij met verschillende partijen samen om opdrachtgevers in brede zin van goede kandidaten te voorzien. Zo is de samenwerking met de Polymath Group tot stand gekomen waar hij Consultant is in Finance en IT.

06 - 1530 8841
info@banenvan.nl

Luc Swildens volgt momenteel de opleiding Marketing & Communicatie. Als onderdeel hiervan is hij tijdens zijn Stage bij de Polymath Group verantwoordelijk voor de vacatures op deze website. Daarnaast is Luc altijd op zoek naar geschikte kandidaten en werkgevers om het portfolio van de Polymath Group uit te breiden. Luc is in veel verschillende domeinen geinteresseerd en wordt multidiciplinair ingezet. Kortom, Luc is een echte Polymath!

06 - 4070 3571
luc@polymathgroup.nl